Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Стан во центар - Тетово


Поширок опис:
Изнајмувам наместен стан од 40 м2, 2 соби (кујна/трпезарија, дневна/спална) и балкон.
Цена: 1 €
Огласувач: Ѓоке
Реон: Тетово
Тел: 070329615
E-mail: elizabeta_petrusevska@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот