Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Velosiped CROSS ramka M 26" golemina na trkalo


Поширок опис:
Velosiped CROSS vo dobra sostojba golemina na ramka M so 26" trkala
Цена: 3200 ден.
Огласувач: anonimus
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот