Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици останати


Поширок опис:
Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици останати од затворен дукан и тоа 55 пара пантолони,8 кошули бели,5 џемпери во V и 23 поло маици се по 100 денари парче или за цела количина за 7200,оо денари
Цена: 7200 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот