Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
PRODAVAM LUSTER ZA TRPEZARIJA


Поширок опис:
PRODAVAM LUSTER ZA TRPEZARIJA KOMBINACIJA MEBIJAPAN,METAL I STAKLO CENA 1500 DENARI
Цена: 1500 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот