Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Издавам еднокреветна/двокреветна соба во Скопје во Општ

Поширок опис:
Издавам еднокреветна/двокреветна соба во Скопје во Општина Аеродром со вклучено парно греење, интернет, употреба на кујна и купатило.
Цена:  По договор
Огласувач: Веселинка
Реон: Скопје
Тел: 070521217
E-mail: petar.gjorg@gmail.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот