Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Куќа


Поширок опис:
Куќа 72м2 дворно место со гаража,320м2со Имотен лист.Потребно внатрешно реновирање.
Цена: 55000 €
Огласувач: Славица
Реон: Скопје
Тел: 08384605
E-mail: ivan.todevski82@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот