Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
ZA KOLEKCIONERI AMD ATLON 1200 MHZ SO 265MB RAM


Поширок опис:
ZA KOLEKCIONERI AMD ATLON 1200 MHZ SO 265MB RAM, GRAFICKA KARTIOCKA RIVA TNT 32 MB, ZVUCNA KARTICKA,MREZNA KARTICKA, I TN. vo rabotna funkcija so instaliran WINDOWS XP SERVIS PACK 3.
Цена: 3500 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот