Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Lozova Rakija


Поширок опис:
Се продава лозова ракија бела и жолта јака 50% алкохол .Достава низ македонија по карго.-
https://www.facebook.com/DomasnaRakija?ref=hl
е-маил stojanginov@gmail.com.тел.078267009
Цена: 150 ден.
Огласувач: Stojan
Реон: Кавадарци
Тел: 078267009
E-mail: stojanginov@gmail.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот