Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Velosiped Max 26" Extreme 18c Alu Full Disc


Поширок опис:
Velosiped Max 26" Extreme 18c Alu Full Disc celicna ramka golemina ,,M" vo dobra sostojba servisiran Simano menuvac, diskovi smenet zaden amortizer, dobri gumi
Цена: 4000 ден.
Огласувач: anonimus
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот