Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Куќа


Поширок опис:
Продавам куќа во н. Железара Скопје, стамбена површина 170м2, дворно место 180м2, гаража, подрум, тераси, парно, мирна околина, локацирана меѓу две споредни улици, тврда градба.
Цена:  По договор
Огласувач: Маријан
Реон: Скопје
Тел: 070396770
E-mail: mkaliman53@gmail.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот