Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
PRAZNI TONER KASETI ZA HP85A, HP12A i SAMSUNG


Поширок опис:
PRAZNI TONER KASETI ZA HP85A ORIGINALI 194 kaseti po 120 denari parce , HP12A ORIGINAL-12 KASETI PO 120 denari parce , HP 85A Kineski PRINTKING -50 kaseta po 70 denari parce, HP 78A- 7 kaseti po 80 denari parce i C323A-3 kaseti po 80 denari parce , voopsto ne se polneti
Цена: 70 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот