Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
servis za lepenje i popravka na branici


Поширок опис:
SERVIS ZA ZAVARUVANJE (LEPENJE PLASTIKA - LEPENJE BRANIK) AVTOPLASTIKA :
1. BRANICI
2. MASKI
3. KRILA (KRILA OD RENAULT; CITROEN; PEUGEOT I DRUGI)
4. FAROVI
5. RETROVIZORI
6. REZERVOARI ZA GORIVO I VODA (NAFTA – BENZIN –ULJE)
7. REZERVOARCINJA ZA SERVO PUMPI I GLICERIN
8. DIFUZERI (CELEN LIM – CELNA PLASTIKA)
9. HLADNJACI – DRZACI
10. INTERKULERI – DRZACI
11. AKUMULATORI
12. GRANI
13. KUKISTA OD FILTRI ZA VOZDUH
14. OKLOPI OD SKUTERI – MOTORI
15. RACKI – KVAKI
16. PUMPI ZA BENZIN
17. AIR BAG
18. PLEKSIGLAS
19. KROVEN BAGAZNIK
20. EKSPANZIONI SADOVI - KANISTRI POD PRITISOK
21. PLASTICNI CREVA ZA TURBO,VAKUM,NAFTA,BENZIN I DR.
22. KARTERI
Kontakt : Igor
Tel.: 070 627 856
E-mail: sok.igor@hotmail.com

Skype: avtoplastika servis

Facebook 1 : avtoplastika servis igor

Link: www.facebook.com/avtoplastika.igor

www.facebook.com/avtoplastika.igor/photos_albums

Facebook 2 : branici

Автомобилската индустрија денес е познато дека во производството на автомобили користи најсовремени материјали,вклучувајки го се повеќе процентот на делови изработени од пластика. Исто така вазно е да се информираат возачите дека повекето од овие делови мозат да се поправат. Но за оние кои не слушнале или си го поставуваат прашањето "Како?" , одговорот е едноставен:

Најмодерната технологија за заварување на пластика е одоворот кој што мозете да го најдете во сервисот за Автопластика кој што врши поправка скоро на сите видови делови изработени од пластика. Долгогодишнот
Цена:  По договор
Огласувач: igor
Реон: Скопје
Тел: 070627856
E-mail: sok.igor@hotmail.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот