Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Termo


Поширок опис:
Термо печка греење половна во исправна состојба.
Цена: 5000 ден.
Огласувач: Иван
Реон: Скопје
Тел: 077895684
E-mail: ivan.todevski82@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот