Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Adapter 2 kompjutera-eden pecatar i obratno


Поширок опис:
Prodavam parallel auto switch (SW PA 2-1), za avtomatsko povrzuvanje na dva kompjuteri na eden pecatar!
Informacii i na 075-502-864 ( +viber ) i lisko60@yahoo.com
Цена: 500 ден.
Огласувач: nikola
Реон: Скопје
Тел: 070754166
E-mail: lisko60@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот