Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Prodavam motorce za zaden brisac za PUNTO 1


Поширок опис:
Prodavam motorce za zaden brisac 400 denari za PUNTO 1 i letva za volan 1500 denari
Цена: 400 ден.
Огласувач: Anonimus
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот