Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
DRVENI PROZORI


Поширок опис:
DRVENI PROZORI 180x115 DUPLI TROKRILNI PO 1000 DENARI EDEN ODLICNO SOCUVANI KOMPLETNI, EDEN PROZOR OD LESNINA 210X 140 SO DVE KRILA CENA 1800 DENARI, I EDEN 160X68 DUPLI CENA 500 DENARI( SITE SE KOMPLETNI SO STAKLO)
Цена: 500 ден.
Огласувач: Anonimus
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот