Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
POTISNA,LAMELA ZA FOKUS1.8TDCI


Поширок опис:
Prodavam Polovni POTISNA,LAMELA za FORD FOKUS 1.8 TDCI vo odlicna sostojba zameneti poradi raspan Varijabilen zamaec
Цена: 2500 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот