Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Akumulatori 12V 7 ah ispravni


Поширок опис:
Akumulator 12V 28 W 7.2ah ispraven po cena od 500 denari so proba na lice mesto
Цена: 500 ден.
Огласувач: viktor
Реон: Скопје
Тел: 076490533
E-mail: turizam11@yahoo.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот