Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
NEO


Поширок опис:
Телевизор исправен половен во употреба
Цена: 3000 ден.
Огласувач: Иван
Реон: Скопје
Тел: 077895684
E-mail: ivan.todevski82@yahoo.com
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот