Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Грозје Вранец и Смедеревка


Поширок опис:
Се продава грозје Вранец за кг. 13 ден. и Смедеревка за кг. 11 ден.
Цена: 13 ден.
Огласувач: Stojan
Реон: Кавадарци
Тел: 078267009
E-mail: stojanginov@gmail.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот