Преглед на огласот
Вашата лозинка: 

 Поднеси              Откажи 
  Назад
КАНТАР ПАЗАР
Мини котли тип Е и тип PE


Поширок опис:
Тие се изработени со моќност од 5, 7, 15, 21 и 30 kW.
Едно од најприфатливите решенија за греење. Можно е да се користи мини-котлара самостојно или во комбинација со кој било друг вид греење (под, централно, подно, итн.)
Предности на нашиот електричен котел:
Заштедува ел. енергија во споредба со стандардните грејачи до 50%,
потполно безбеден за животната средина,
тивка и тивка за време на работата,
тие не содржат грејач, така што нема можност за дефект,
тие се мали по големина,
прифатено решение ширум Европа,
Имало бројни награди поврзани со квалитетот на овој производ.
Котлите од типот PE ги содржат следниве елементи:
Комплетна електроника со работен термостат,
грејач,
grundfos пумпа,
термоманометар,
вентил за полнење и празнење на системот,
безбедносен вентил.
Мини котли од типот Е ги содржат следниве елементи:
Комплетна електроника со работен термостат,
грејач,
вентил за полнење и празнење на системот,
безбедносен вентил.
Димензии на сите мини котелски простории (WxHxD): 400x800x200 mm.
Контакт цени за индивидуални мини котелски простории.
Цена: 1 €
Огласувач: Ekoterm2001
Реон: Скопје
Тел: 0038134365111
E-mail: ekoterm2001@gmail.com
Цената е фиксна!
Обнови го огласот
Измени го огласот
Уреди фотографии
Избриши го огласот